Een massage is voor iedereen bedoeld, ook voor mensen die last hebben van:

Rug, nek en schouderklachten. Stress – Hoofdpijn – vermoeidheid. vastzittende spieren. Gewrichtsklachten, etc.

De massage geeft een diepe, meditatieve ontspanning terwijl de energiebalans in het lichaam wordt verbeterd. Massage ontspant de spieren, bevordert een gezonde bloedsomloop en tevens wordt door stimulatie van het lymfesysteem spanning makkelijker uit het lichaam afgevoerd.

Bij Thailand-Dreams Wellness Massage Salon hoeft u niet af te spreken om een behandeling te krijgen, u wordt meestal gelijk geholpen. maar om zeker te zijn en teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om van tevoren even te bellen met: (0031) 20-6862177

Behandelingen

Onze prijzen variëren vanaf: € 15,= Wij hebben korte 20 30 minuten behandelingen of behandelingen van 60 minuten of langer. Na elke massage serveren wij een glas kruidenthee ter ontgifting van het lichaam.

Massage geeft een gevoel van rust omdat het Zenuwstelsel en het hormonale systeem worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. De aanraking van onze professionele masseuses is een veilige aanraking en een bewuste manier van prettige lichamelijk koesterend niet sexueel contact. Indien nodig helpt het ook het contact met het eigen lichaam te herstellen, waardoor men beter omgaat met stressfactoren in het dagelijks leven.

Het effect van een massagebehandeling is dat men er zich weer totaal ontspannen en energiek van gaat voelen. Regelmatig een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Drink na een massage veel mineraalwater of kruidenthee, dan worden de nieren geactiveerd en helpt het uw lichaam te ontgiften.

Menu